Brand story

Brandul se găsește exclusiv în magazinul fizic.

CONTACT

Sinonim al stilului italian de cea mai înaltă clasă, Valentino este de 6 decenii un mare nume al modei internaționale. Fondat la Roma, în 1960 de celebrul designer și antrepenor, Valentino Garavani, brandul propune o estetică glam, care readuce mereu în actualitate opulența caracteristică designului italian.

Elementul cheie al Casei Valentino este roșul Valentino, o nuanță simbol a mărcii, ce se regăsește mereu în accesoriile și hainele sale. Printre legendele care au devenit ambasadori ai companiei Valentino, se numără Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor, Anne Hathaway, Jennifer Lopez sau prințesa Madeleine a Suediei.

Directorul de creație, Pierpaolo Piccioli respectă întru totul tradițiile și inovațiile casei inspirându-se din concepția umanistă a creativității, atât din punct de vedere al individului cât și din punct de vedere colectiv.

Colecția ochelarilor de vedere întruchipează trăsăturile distinctive ale brandului – grație, delicatețe și dedicare totală către meșteșugul artizanal – în cele mai contemporane interpretări: un mix de designuri senzuale îmbinate armonios cu elemente punk-metal, cristale și nylon, dar și alegerea de a orna brațele cu logo-ul iconic gravat pe acestea.

Eleganța și feminitatea sunt caracteristicile principale ale colecției de ochelari: “Glamgloss” este stilul ales pentru relansarea colecției noi Valentino, modelele de soare cât și de vedere fiind caracterizate de lejeritate, forme rafinate, strălucitoare și translucide.