Brand story

Brandul se găsește exclusiv în magazinul fizic.

CONTACT

În 1884, Sotirio Bulgari ajunge în Roma și deschide primul magazin în Via Sistina, urmând ca în 1905 să inaugureze boutique-ul său de bijuterii de pe via Condotti. Bijutierul italian va deveni rapid unul din cei mai apreciați din branșă, cu o reputație ireproșabilă.

Datorită designului bijuteriilor sale a atras clienți din rândul celor mai influente și bogate personalități ale lumii. Mulți spun că imitația este cea mai întâlnită formă de lingușire și că designurile “Bvlgari” au fost contrafăcute de nenumărate ori de-a lungul istoriei. Acest lucru nu a împiedicat brandul să își extindă în permanență linia de produse, pentru a include ulterior parfumuri și accesorii.

images
images

În 1997, Luxottica achiziționează licența Bvlgari, adăugând în portofoliul celebrei Case romane o linie nouă de accesorii: ramele de ochelari.

Ochelarii Bvlgari sunt astăzi accesorii prețioase, cu detalii superb aplicate și modele de lux concepute pentru a seduce. Inspirate de eterna frumusețe a Romei, piesele Bvlgari îmbină armonios proporțiile perfecte cu elementele decorative ale liniei proprii de bijuterii, ce întruchipează carisma îndrăzneață și eleganța rafinată a bărbatului și femeii moderne.

Vedete de la Hollywood precum Naomi Watts, Angelina Jolie sau Jessica Albă au ales să poarte ochelarii celebrului bijutier italian.