Despre noi

Eye Temple este locul din care reîncepi să decoperi lumea. Clară, vibrantă, detaliată, așa cum îți amintești că era. Sau locul de unde începi să lași lumea să te redescopere, să te remarce, să te privească altfel. Locul în care îți descoperi sau reevaluezi stilul personal și ce transmiți celor din jur, în legătură cu cea mai importantă parte a corpului tău, fața și fizionomia. Mai mult, suntem locul în care vederea ta are parte de un consilier personal, un specialist care te îndrumă către cele mai bune decizii în recăpătarea vederii și a descoperirii stilului personal. Un consilier care te ajută, cu care ții legătură permanent și care, de multe ori, îți devine prieten.

Dar Eye Temple nu a apărut peste noapte, nu este o invenție oportunistă. Eye Temple este rezultatul unei viziuni, este o încununare a unui efort de peste 25 de ani, o nouă dimensiune a serviciilor și experienței noastre. Servicii care în trecut ne-au adus foarte multe satisfacții și la fel de mulți prieteni. Pasiunea noastră pentru vedere, pentru ochi, claritate și stil, a început acum 25 de ani de ani, odată cu lansarea lui Medical Optik iar astăzi trece la un alt nivel, aduce o nouă promisiune de standard a serviciilor și a produselor noastre prin rebrandingul către Eye Temple.

Eye Temple este o victorie, dar este și o promisiune reînnoită.
Încheiem acum o etapă, dar deschidem viitorul.

Suntem recunoscători anilor în care am crescut această filozofie a apropierii față de
oameni și pasiunii pentru redarea bucuriei vederii. Ne uităm înainte spre a duce aceste
servicii către standarde internaționale, de referință în oftalmologie sau optometrie, dar
și în alegeri legate de stil și personalitate, de status și rafinament.

Vederea ta și stilul tău personal aștepta Eye Temple, iar noi suntem acum pregătiți pentru tine. Avem o echipa de specialiști formată din medici oftalmologi, optometristi și consilieri alături de care am evoluat. Ne mândrim cu cea mai modernă tehnologie și cu un portofoliu de branduri exclusiviste.

Ne simțim bine făcând ce facem și ne dorim ca și tu să te simți la fel. De aceea punem preț pe atmosferă, pe discuție, pe înțelegerea nevoii tale. Ramele și lentilele pe care le poți alege, te definesc mai mult decât crezi, transmit stil, valoare și personalitate.

images

Scopul nostru este să vezi și să fii văzut. Să fim cei mai atenți și prezenți consilieri pentru alegerea soluțiilor de vedere de care ai nevoie.

A vedea și a fi văzut, funcție și stil, nevoie și recunoaștere, iată perspectivele care ne animă pe noi, iar ție îți schimbă viață.

images

A one stop shop for all your eyes needs.

Your vision is a relation.

images

Consiliere și personalizare

Exclusivitate

Relație specială și empatie

Servicii premium

Ochelari de soare Ochelari de vedere Echipa Medici