Yuniku - Ochelari croiȚi 3D

Vă invităm să descoperiți alături de noi primii ochelari din lume personalizați în tehnologie 3D și centrați pe vederea dumneavoastră. Fizionomia dvs. este unică, cu forma, trăsăturile si emoțiile proprii. Exprimați si definiți-vă stilul împreună cu Yuniku.

BENEFICIILE YUNIKU

Ca optician, avem o capacitate incontestabilă de a asocia oamenii și ochelarii. Putem asocia nevoile vizuale, cerințele funcționale și dorințele stilistice ale pacienților cu lentile și rame pe placul acestora. Această capacitate se formează în ani – ea este dezvoltată prin educație, este consolidată prin pasiune și sporită prin experiență.

Dar domeniul nostru de activitate este în schimbare, iar această schimbare are loc rapid. În lumea tot mai digitalizată de astăzi, așteptările și comportamentele dvs. evoluează, iar noi suntem pregătiți sa ținem pasul cu aceste schimbări pentru a vă oferi satisfacția maximă, conform așteptărilor.

Proiectarea ochelarilor în funcție de fizionomia fiecăruia dintre dvs. deschide un nou drum pentru o experiență optică complet nouă. Ramele sunt concepute pentru a se potrivi perfect fizionomiei dvs., să fie confortabile pe nas și poziționate la o distanță optimă față de obraji si gene.

DE CE IMPRIMAREA ÎN TEHNOLOGIE 3D?

Yuniku și-a unit forțele cu Materialise pentru a face cercetare amplă pentru a putea identifica un material și o tehnologie 3D care să corespundă cerințelor pieței. Care este rezultatul? O combinație de succes a materialului numit poliamidă cu tehnologia sinterizării selective cu laser. Ramele din poliamidă imprimate prin tehnologia 3D sunt ușoare, flexibile, dar rezistente, iar sinterizarea selectivă cu laser oferă designerilor posibilitatea de a crea la comandă modele personalizate, care nu pot fi create cu tehnici tradiționale de fabricație.

În plus, a fost creat un întreg catalog nou cu niveluri de finisare pentru a completa avantajele materialului și tehnologiei: Materialise Luxura. După colaborări intense și multe testări riguroase, finisajul nostru de lux oferă ramelor imprimate cu tehnologie 3D un aspect durabil, rezistent la razele ultra-violete și cu finisaj mat atrăgător, conformându-se vizual și la atingere cerințelor de calitate ale standardelor din domeniu.

CUM FUNCȚIONEAZĂ??

Începem prin a evalua nevoile de vedere si trăsăturile faciale. Următorul pas este scanarea feței folosind software-ul avansat ce calculează poziția ideală a lentilelor în raport cu ochii. Acest apect asigură cel mai bun model pentru fizionomia dvs. dar și cea mai bună potrivire a ramei pentru a obține confortul maxim.

Următorul pas este alegerea unui model din colecția existentă. Oferindu-ne informații despre stilul de viață, dacă activitatea dvs. de zi cu zi implică lucrul in fața ecranului de computer, sau activități sportive, lentilele și ramele vor fi adaptate nevoilor dvs.

După ce vă vedeți pe ecran cu rama aleasă in configurația dorită, ochelarii pot fi imprimați 3D. Lentilele sunt tăiate cu precizie iar rama este imprimată in jurul lor. Produsul finit oferă o experiență vizuală incredibilă si potrivirea perfectă.

Procesul de inovare nu se încheie niciodată. Astăzi lucrăm cu tehnologie cu laser și polimeri, dar mâine? În momentul de față sunt testate noi materiale și noi procese, oferind unui număr tot mai mare de mărci ocazia să ajute clienții să-și exprime personalitatea printr-un aspect complet nou. De la apariția pe piață a primelor rame din titan imprimate cu tehnologie 3D și până la ochelari făcuți din mai multe materiale și în diverse culori – posibilitățile sunt nenumărate. De-abia așteptăm să vă alăturați și dumneavoastră.

Durata procesului de configurare a unei perechi de ochelari este de aproximativ 45 de minute, timp în care analizăm prescripția de ochelari, pentru a vedea exact de ce tip de lentile este nevoie.

Ulterior alegem împreună modelul dorit în baza imperativelor estetice, facem scanarea facială, configurăm produsul în aplicația Yuniku și apoi lansăm comanda în producție.