Lentile HOYA MiYOSMART

Vrei să afli mai multe despre MiYOSMART? 

Contactează-ne la numărul de telefon 0723443353 sau
pe adresa de email office@eyetemple.ro și noi te vom ajuta în cel mai scurt timp!

Sănătatea copilului tău este esențială. Ca părinte, nimic nu te împlinește mai mult decât să-l vezi că se dezvoltă armonios și că este capabil să învingă orice obstacol. Însă este posibil să observi de-a lungul timpului că micuțul tău începe să vadă din ce în ce mai slab la distanță și are dificultăți în a se concentra. Acestea sunt semnele unei posibile miopii, iar estimările arată că până în 2050 ar putea fi afectată jumătate din populația globului.

Eye Temple îți oferă cea mai bună soluție pentru a-l ajuta pe cel mic, o metodă non-invazivă, sigură, ușor de utilizat și eficientă pentru managementul miopiei: lentilele MiYOSMART, un brand Hoya Vision.

MiYOSMART este o lentilă non-invazivă, proiectată special pentru a corecta miopia și pentru a încetini progresia acesteia cu 60%, datorită unei tehnologii inovative – D.I.M.S. (Defocus Incorporated Multiple Segments – segmente multiple încorporate de defocalizare). Această soluție a fost dezvoltată în 2014 de HOYA Vision Care, în colaborare cu Universitatea Politehnică din Hong Kong. În anul 2018, MiYOSMART a câștigat Premiul de Aur, Marele Premiu și Premiul Special de Aur al Expoziției Internaționale de Invenții din Geneva, Elveția, iar în anul 2020 a câștigat premiul Silmo d'Or în categoria ”Vedere”, la Târgul de optică Silmo de la Paris.

De ce să alegi MiYOSMART pentru copilul tău?

  • Soluție unică, inovatoare pentru controlul miopiei.
  • Eficacitate dovedită clinic în încetinirea progresiei miopiei.
  • Ușor de utilizat de către copii, ușor de adaptat și non-invazivă.
  • Materialul rezistent la impact.
  • Oferă protecție UV.

Descoperă mai multe despre lentilele MiYOSMART aici:

Site HOYA Vision Care (RO)

Facebook HOYA Lens Romania

Broșură MiYOSMART

Programează-te pentru o consultație oftalmologică