Essilor MR BLUE V2


Model: Essilor MR BLUE V2
Producator: Essilor, Franta


Sistemul automat și ultrasofisticat de prelucrat lentile Essilor MR BLUE V2 beneficiază de cele mai avansate inovații și cea mai nouă tehnologie, iar prin multitudinea de funcții integrate este cea mai completă și performantă soluție de pe piață. Sistemul producătorului francez realizează scanări optice de înaltă definiție, scanări mecanice ultra-precise, cât și scanări a ramei extracurbate în mod binocular.


Printre caracteristicile sale de top se numără tehnologia Fit-4-frame 2.0, pentru prelucrarea optimă a lentilelor extracurbate, centrarea și blocarea automată a lentilei, funcție unică de gravare în lentile M’Eye Sign și o viteză de prelucrare cu până la 30% mai mare față de modele similare.

În plus, e practic și modern, datorită sistemului EssiBox Server, inclus cu software, dedicat pentru gestionarea clienților ori a operațiunilor, și cu funcții avansate de diagnoză, telementenanță și actualizare software. Iar pentru a funcționa în permanență la parametrii optimi, MR BLUE V2 are încorporat un sistem avansat, cu senzor electronic, de control al cotelor și al axului.


images
images
images
images