Essilor Vision-R 800

Pentru foarte mulți ani, tehnica folosită pentru determinarea dioptriilor unui pacient nu s-a schimbat prea mult. Ești probabil familiarizat cu acel foropter din metal incomod și schimbarea lentilelor cu dioptrii diverse, până când medicul le găsea pe cele potrivite, pentru ca apoi să-ți prescrie rețeta cât mai aproape de ce aveai nevoie.

Lucrurile însă devin mai simple și, cel mai important, mai precise cu foropterul Essilor Vision-R 800, care oferă cea mai avansată soluție de refracție, fără rival în acest moment când vine vorba despre tehnologia folosită. Cât de precis e Vision-R 800, mai exact? Foropterul avansat de la Essilor oferă valori de refracție de 0,01D, datorită unui modul optic revoluționar și a unui program inteligent de refracție.

„Până acum, făceam această testare în pas de 0,25. Adică, puteai să ai dioptria de -1 sau de -1,25, dar unele persoane sunt undeva între aceste două valori, iar să putem vedea exact unde, folosim această tehnologie nouă”, spune doctorul în științe medicale Roxana Cozubaș, în timpul discuției și controlului oftalmologic realizat împreună cu George Buhnici, pe care-l poți vedea mai jos.

În plus, Vision-R 800 e confortabil pentru pacienți datorită schimbărilor continue de putere, iar examinarea e ușoară, pentru că folosește tehnologie și algoritmi unici patentați de Essilor. Vorbim astfel despre un adevărat început de eră în ceea ce privește consultul oftalmologic și precizia măsurării dioptriilor.