Visioffice X

Visioffice X e unicul și cel mai avansat sistem care poate măsura, folosind tehnologie 4D, parametrii de purtare, dar și comportamentul vizual al fiecărui purtător. Alegerea ramei este facilitată datorită funcției de fotografiere digitală și a camerei video, iar cu ajutorul său se elimină complet riscurile măsuratorilor greșite pentru purtători, extrem de importante pentru adaptarea la lentilele progresive.

Mai pe larg, parametrii exclusivi de măsurare sunt următorii: Eyecode technology (centrul de rotație al globului ocular), Near Vision Behavior (accelerează adaptarea la zona de aproape, în relație cu noile tipuri de lentile) și H3D Analysis, care observă postura naturală a clientului pentru vederea de distanță.

Ca sistem de centraj video, Visioffice stabiliește rapid şi precis parametrii necesari pentru toate lentilele existente pe piaţă, printr-un simplu click. Visioffice determină, de asemenea, în exclusivitate, obiceiurile vizuale. Această inovaţie reprezintă unicul sistem de acest fel care poate măsura parametrii de purtare, dar şi comportamentul vizual propriu fiecăruia. Aparatul este de o precizie fără precedent şi extrem de rapid, ergonomic şi uşor de folosit.

images
images
images
images