5 muzicieni și stilul lor molipsitor de a purta ochelarii de soare

Citeste mai jos

Pe scenă sau în afara ei, muzicienii au creat de-a lungul timpului adevărate trenduri, iar stilul personal al acestora a fost deseori adoptat de către fani și nu numai. Iată cinci personalități din industrie și motivele pentru care ochelarii de soare purtați au rămas în memoria colectivă.

Miley Cyrus x Mykita + Maison Margiela

Exuberantă și nonconformistă, cântăreața americană a purtat în timpul recentului concert MTV Unplugged o pereche de ochelari futuristă, creată în urma colaborării dintre brandul nemțesc Mykita, recunoscut pentru colecțiile sale hand made și designul inovator, și casa de modă de lux pariziană Maison Margiela, fondată de deisgnerul belgian Martin Margiela în 1988.

Găsești aici perechea purtată de Miley Cyrus.

 

Lady GaGa x DITA

Încă din primele videoclipuri și coperta albumului de debut, Lady GaGa ne anunța că stilul extravagant va juca un rol important în muzica și imaginea sa. Iar ochelarii custom made au ieșit, de asemenea, în evidență, fie că vorbim despre celebrii The Fame Glasses, iPod LCD Glasses sau Circuit Glasses. Dar dintre toți, cel mai mult ne-a impresionat momentul în care a purtat perechea cu lentile supradimensionate de la DITA, brandul american recunoscut pentru atenția la detalii și durabilitatea lentilelor sale.

Descoperă aici colecția DITA.

 

Dua Lipa x Linda Farrow

Linda Farrow e un brand care a surprins în fiecare an, încă din 1970, datorită colecțiilor sale extravagante, dar în același timp chic și inedite, iar starul pop favorit al Generației Z, dar nu numai, Dua Lipa, a încins internetul printr-o postare pe Instagram în care poartă perechea de ochelari cu rame rectangulare pe care brandul londonez l-a realizat într-o colaborare cu buticul de modă italian The Attico.

Descoperă aici colecția Linda Farrow.

 

The Weeknd x Cartier

Un purtător înrăit al ochelarilor de soare de-a lungul carierei sale, superstarul canadian The Weeknd a captivat atenția vara trecută în timpul evenimentului iHeartRadio Music Awards 2021, unde a oprit timpul în loc cu colaborarea explozivă cu Ariana Grande, după ce a purtat o pereche de ochelari de soare cu ramă aviator reinrepretată de casa de bijuterii Cartier, una dintre cele mai titrate și cunoscute branduri de lux din lume.

Descoperă aici colecția Cartier.

 

2 Chainz x Cazal

Rick Ross, P. Diddy, Darryl McDaniels (Run DMC), MC Hammer sau Kanye West sunt printre rapperii care au purtat de-a lungul timpului ochelarii vintage Cazal, brand pornit de grecul Cari Zalloni în 1975 la Berlin. Foarte populari în cultura urbană și deseori placați cu aur (legenda spune că în anii ’70 se furau de pe stradă în Statele Unite), Cazal, sau „Cazalii” (Cazals), cum li se zice în jargon, e un nume care nu poate lipsi din istoria muzicii hip-hop – ba chiar se confundă cu ea.

Descoperă aici colecția Cazal.

 

Alege dintre perechile de ochelari de soare menționate mai sus, dar și dintre colecțiile inedite ale brandurilor de top din eShop-ul Eye Temple.