Brand story

Creativitate fără egal, un savoir-faire de excepție și stil emblematic. Fondat în 1847, Cartier nu este numai unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea bijuteriilor și a ceasurilor: este însăși expresia luxului adevărat și nemuritor.

Cunoscut drept Maison Cartier, brandul se distinge prin modul unic în care îmbină toate abilitățile și materiale necesare creării unei piese Cartier.

Mânat de o forță puternică și constantă ce și-a propus să atingă excelența în design, inovație și expertiză, casa ocupă cu măiestrie o poziție unică și de invidiat: aceea a unui lider și pionier în domeniul său.

images
images

Încă de la începuturile sale, Maison Cartier s-a impus ca lider indiscutabil și, totodată, drept cel mai remarcabil brand global pe piața de lux a ochelarilor.

De peste 30 de ani, Cartier creează an de an o serie de ochelari excepționali, fiecare fiind o mărturie a stilului și istoriei mărcii Cartier: “Santos”, “Panthère de Cartier”, “Trinity de Cartier” și multe altele.

Bijutierul regilor și regele bijutierilor – numele pe care regele Edward al VII-lea al Angliei l-a dat brandului de lux francez. De la milionari la aristocrați europeni, până la capete încoronate și staruri de cinema, nimeni nu poate rezista casei Cartier, datorită grației oferite de fiecare piesă, fie ea bijuterie, accesoriu, ochelari sau ceas.

Marlene Dietrich și Coco Chanel, Igor Stravinsky, Elizabeth Taylor, Peggy Guggenheim, Marilyn Monroe, toți s-au lăsat seduși de briliantele Cartier.