Brand story

Fondat în 1970, producătoarea de ochelari de lux, Linda Farrow, a ajuns foarte rapid în topul celor mai apreciați designeri de profil. Fiind la origine designer de modă, Linda Farrow a fost printre primii designeri care a tratat ochelarii de soare ca pe un accesoriu necesar și prețios, fiind considerată o vizionară în acest domeniu.

Experimentând în mod continuu încă de la începuturi, Linda Farrow a lansat foarte multe dintre formele celebre de ochelari care au rămas in vogă chiar și în zilele noastre. Abordarea sa creativă și jocul formelor, au ajutat-o să ducă ochelarii în zona de high fashion, având colaborări cu case precum Dior, Yves Saint Laurent, Balenciaga sau Sonia Rykiel. Printre fanii modelelor sale avangardiste se număra și Yoko Ono.

images

 

După o pauză de 20 de ani, brand-ul a fost revitalizat in 2003 de către fiul Lindei Farrow, Simon, după ce a descoperit un stoc numeros de ochelari de soare vintage în depozitul familiei, din Londra.

În zilele noastre, brand-ul Linda Farrow este cunoscut pentru colaborări cu cei mai renumiți designeri din lumea modei – Dries van Noten, Phillip Lim, Jeremy Scott si alții, designeri ce aduc în permanență noi perspective asupra brand-ului si identitatii acestuia.

Combinând famecul modelelor vintage cu luxul materialelor prețioase, precum aurul sau platina, Linda Farrow s-a poziționat ca unul dintre cele mai de interes brand-uri din industria modei de lux.

images
images
images