Brand story

RAME DE LUX

Dacă luxul este creat cu pasiune și emoție, esența sa se regăsește în cele mai mărunte detalii. Aceasta este filozofia ZILLI, o mare casă franceză, producătoare de articole de lux, care pune accentul pe exclusivitate. Atingerea excelenței în domeniul articolelor de îmbrăcăminte și accesoriilor este urmată cu același entuziasm.

ZILLI cultivă exclusivismul până la cele fine detalii în design. Vreme de mai bine de 50 de ani, firma franceză a apelat la cei mai buni lucrători pentru a realiza colecții de accesorii și ochelari. Ochelarii nu reprezintă o excepție, astfel că se folosesc doar cele mai prețioase materiale pentru ramele care sunt lucrate ca bijuterii rare.

Alcătuită din 49 de modele, inclusiv 29 de perechi de rame optice și 20 de perechi de ochelari de soare, Colecția de ochelari ZILLI prezintă elemente de eleganță sofisticată care a caracterizat întotdeauna stilul exclusivist al mărcii franceze. Rafinamentul materialelor cizelate ca și bijuteriile se combină cu strălucirea formelor inspirate din trecutul glorios al anilor 60 și 70 creează specificitatea acestei colecții.

UN DESIGN UNIC

Elementele esențiale ale ramelor, brațelor și lentilelor beneficiază de trei inovații remarcabile.

O balama exclusivă din titan a fost creată de Grosfilley pentru colecția ZILLI, care reprezintă renumita emblemă ZILLI.

Emblema este prezentă și pe partea exterioară a brațelor, contrastele datorându-se tratamentului diferit al titanului (aur, paladiu sau ruteniu).

Creat în colaborare cu partenerul nostru italian DIVEL și special pentru ZILLI, folosind cele mai moderne tehnologii anti-reflex, anti-zgâriere și tratamente anti-murdărire (oleofobice), lentilele polarizate ale ochelarilor de soare garantează o vedere clară, cu contraste și fidelitate a culorilor.

MATERIALE NOBILE

În vreme ce titanul este combinat cu acetatul la toate piesele din noua colecție, platina, un metal rar, folosit în general pentru bijuterii și ceasuri, a fost introdusă anul acesta. E un material care impune o pricepere deosebită în confecționarea ochelarilor. Cu o puritate de 95%, mai prețios decât aurul, acest aliaj prețios, de culoare albă, este inalterabil. Nu se murdărește. Platina își păstrează aspectul și prezintă avantajul de a fi hipoalergic. Oferă un grad unic de confort pentru pielea sensibilă. Se aplică drept tratament pentru titan și, adăugat la Brian, scoate în evidență două modele Pilot: Quentin și Woody. Trei rame de o strălucire pură.

Ca marcă înregistrată a produselor ZILLI, există inserturi de piele glasé pe fețele și brațele acestor colecții.