Brand story

Cine este Dita Eywear?

Fondat în 1995, Dita reinventează conceptul de ochelari creând luxul discret prin produse ce variază de la rame cu un caracter îndrăzneț până la reinventarea unor produse cu forme atemporale printr-o tehnologie inovatoare.

Având o experiență de peste 20 de ani la cel mai înalt nivel de manufactură, expertiza celor de la Dita este excepțională câștigându-și poziția de lider în produse inovatoare de lux în optică.

Ce presupune să cucerești pământul, apa și aerul?

Ambasadori ai brandului în sporturile de elită

  • Aston Martin Red Bull Racing – Formula 1 Icons
  • Peter Burling – Two-Time World Sailor of the Year
  • Kirby Chambliss – World Champion Air Race Pilot

 

 

images

DITA LANCIER – Tehnologie avansată pentru Pământ, Apă și Aer

Lentilele DITA LANCIER

Condus. Alergare. Ciclism

Lentila DITA – Land provoacă realitățile de zi cu zi reducând strălucirea orbitoare a reflexiilor luminii și în același timp păstrează culorile naturale și o calitate a imaginii desăvârșită.

Această lentilă lansează filtrul polarizant ce nu distorsionează ecranele digitale ale mașinii pentru a maximiza plăcerea de conduce fără compromisuri.

 

Navigația pe mări și oceane. Pescuitul. Activități pe plajă

Lentila DITA – Sea încorporează polarizarea totală ce elmină reflexiile luminii fără a sacrifica contrastul în activități ce au loc atât pe apă cât și pe malul apei.

 

Zborul. Sporturi de iarnă. Cățărari

Lentila Dita – Air mărește contrastul si calitatea culorilor pentru precizie vizuală maximă fără distorsiuni de imagine la orice înălțime.

images
images
images
images

Claritate. Durabilitate. Comfort

Lentilele DITA LANCIER sunt produse dintr-un material ultra-rezistent și ușor, ce îmbunătățește precizia optică. În același timp, blochează radiațiile UV și filtrează lumina albastră.

Tratementele hidrobof, oleofob si antireflex aplicate pe lentilele DITA LANCIER elimină reflexiile luminii de pe suprafețe și ne ajută să păstrăm lentilele curate fără a altera culorile.

 

Design-ul DITA LANCIER

 

Titanium One

Ușor. Mecanic. Funcțional

Profil ultra-subțire cu balama integrată

 

Titanium Two

Ușor. Tehnic. Confortabil

Manufacturat din fir de titan ultra-rezistent cu un resort de tensiune integrat și flex stop.

 

Acetat și Titan

Combinând suplețea acetatului cu flexibilitatea titanului, componentele sunt fixate cu ajutorul șuruburilor produse special pentru produsele DITA.

 

Terminațiile brațelor

Finisate cu un accesoriu din aur alb proiectat să integreze terminațiile brațelor, acestea au structura din titan pe care este aplicat un manșon din cauciuc pentru a bloca alunecarea ochelarilor si pentru a da ochelarilor un confort desăvârșit.