Brand story

Brandul se găsește exclusiv în magazinul fizic.

CONTACT

De peste 27 de ani Rudy Project s-a dedicat tehnologiei si inovatiilor ce ofera solutii unice pentru atat pentru atleti cat si pentru pasionatii de sport in general.

Excelenta de necontestat a liniei de produse Rudy Project este rezultatul dorintei si intuitiei de a crea permanent idei si dea le implementa intr-o forma de management calitativ si activitati de dezvoltare, cercetare continua in materie de materiale, un program riguros de experimentare si testare, si nu in ultimul rand in interactionarea cu consumatorul final asupra produsului finit.

Rezultatele sunt uimitoare. Combinatia de design si profesionalism, mixul de estetica si materiale sunt cheia succesului.

In materie de ochelari Rudy Project produce o gama larga de rame de soare dar si rame de vedere, cu prescriptie.
In cazul ochelarului de vedere exista posibilitatea de a comanda lentile cu prescriptie adaptate la forma ochelarului sport.

images
images
images
images
images
images
images
images
images

“ImpactRX” sunt lentilele realizate printr-un sistem elaborat de calcul ce poate produce combinatia perfecta intre parametrii de corectie ai ochiului si forma lentilei adaptata la ochelarul sport.

De asemenea la ramele de vedere se poate adapta sistemul “Flip-up”, sistem ce permite atasarea unei perechi de lentile de protectie impotriva soarelui in diverse nuante, perfect pentru sportivii ce practica diverse activitati in natura precum ciclism, biathlon, golf, tir sportiv etc.

De asemenea se poate atasa sistemul “Clip-on”, ce presupune atasarea unor lentile cu prescriptie in spatele lentilei propriu-zise a ochelarului, special pentru cei ce poarta un ochelar de soare sport de la Rudy Project, dar in acelasi timp au nevoie si de un set de lentile cu corectie.

Dintre atletii celebri ce poarta ramele Rudy Project ii putem enumera pe ciclistul belgian Philippe Gilbert, Meredith Kessler si Camilla Pedersen, ambele atlete triathloniste de top, sau motocliclistul Esteve Rabat, participant in cadrul Campionatului Mondial de Motociclism, clasa Moto2.