Brand story

Brandul se găsește exclusiv în magazinul fizic.

CONTACT

Dolce & Gabbana este un brand celebru în toată lumea datorită look-ului său excepțional dar și a calității deosebite.

Fondat în 1985, Dolce & Gabbana este un brand dorit de oamenii din întreaga lume. Portul ochelarilor de vedere sau de soare Dolce & Gabbana a devenit un stil de viață, o chestiune de gust, un simbol al romantismului. Ramele de ochelari ale brandului au contribuit întotdeauna la lumea modei prin modele de culori remarcabile dar și prin stilul impus de acestea. Acești doi designeri italieni au muncit din greu să își ducă numele pe cele mai înalte culmi, devenind astăzi unul dintre cele mai apreciate branduri din lumea modei.

Iubit de personalități reprezentative ale lumii contemporane precum Madonna, Sophia Loren sau familia Beckham, celebra casă de modă italiană lansează diverse colecții semnate de unele dintre aceste personajele mai sus menționate. Astfel Dolce & Gabbana alături de Madonna decis să lanseze o linie de rame de ochelari de soare.

images

Ochelarii de soare combină gustul și stilul personal al Madonnei, această alegând designurile Dolce & Gabanna deoarece aceștia au făcut-o să pară “extrem de atrăgătoare”.

Celebrul duo ne duce într-o colecție de rame sofisticată, ce exprimă noi forme ale eleganței exprimată în cele mai noi colecții. Design-ul lor avansat, dar și confortul sporit al acestora fac ca ramele să fie lejer de purtat și în același timp să ofere un look incredibil – fermecator, plin de culoare și elegant!
Devenind un o etichetă a brandului, animal print-ul a dat tonul pentru colecția primăvară-vară a anului 2014 în materie de rame de vedere și de soare.

Dolce & Gabbana nu o să fie niciodată un brand banal – an de an geniile creatoare, Domenico Dolce și Stefano Gabbana, transformă colecțiile sale sezoniere în adevărate legende ale stilului contemporan.