Brand story

Brandul se găsește exclusiv în magazinul fizic.

CONTACT

Dolce & Gabbana este un brand celebru în toată lumea datorită look-ului său excepțional, dar și a calității deosebite.

Fondat în 1985, Dolce & Gabbana este dorit de oamenii din întreaga lume. Portul ochelarilor de vedere sau de soare Dolce & Gabbana a devenit un stil de viață, o chestiune de gust, un simbol al romantismului și al sofisticării.

Ramele de ochelari ale brandului italian se disting printr-o cromatică mereu remarcabilă, asociată cu un design de înaltă clasă, compus din linii complexe asemănătoare stilului neobaroc. Cei doi designeri italieni au muncit din greu să își ducă numele pe cele mai înalte culmi, devenind astăzi unul dintre cele mai apreciate mărci din industria fashion.

Iubit de personalități reprezentative ale lumii contemporane precum Madonna, Sophia Loren sau familia Beckham, celebra casă de modă italiană lansează diverse colecții semnate de unele dintre aceste personajele mai sus menționate. Astfel, Dolce & Gabbana alături de Madonna au decis să lanseze o linie inedită de ochelari de soare.

images

Ochelarii de soare combină gustul și stilul personal al Madonnei, această alegând designurile Dolce & Gabanna deoarece aceștia au făcut-o să pară “extrem de atrăgătoare”.

Celebrul duo ne duce într-o colecție de rame sofisticată, ce exprimă noi forme ale eleganței exprimată în cele mai noi colecții. Design-ul lor avansat, dar și confortul sporit al acestora fac ca ramele să fie lejer de purtat și în același timp să ofere un look incredibil: fermecător, plin de culoare și elegant!
Devenind un etichetă a brandului, animal print-ul a dat tonul pentru numeroase colecții, întocmai ca pattern-urile florale sau inspirate de arta italiană.

Niciodată un brand banal sau minimalist, Dolce & Gabbanna se află indiscutabil legat de geniile sale creatoare, Domenico Dolce și Stefano Gabbana, care transformă colecțiile sezoniere în adevărate legende ale stilului contemporan, inspirându-se din istoria milenară a patriei modei.