Brand story

KUBORAUM nu se rezumă doar la ochelari,
ci are în vedere puterea transformării.

KUBORAUM este o marcă de ochelari inovatoare și vizionară ce creează măști care depășesc simpla calitate a unor accesorii la modă. Aceste piese sunt meticulos lucrate pentru a se potrivi fețelor celor care le poartă, fiecare dintre ele reprezentând o expresie distinctivă a personalității și caracterului.

KUBORAUM nu se rezumă doar la ochelari, ci are în vedere puterea transformării. Atunci când poartă o mască KUBORAUM, oamenii pășesc într-o lume în care identitățile lor sunt eliberate de constrângeri și unde pot explora diferitele aspecte ale sinelui lor.

Aceste accesorii au fost gândite pentru te transporta într-o dimensiune nouă în care se găsește liniște, încredere în sine și o conexiune armonioasă cu lumea.

Spre deosebire de logourile convenționale, identitatea KUBORAUM se regăsește în interacțiunea purtătorului cu mască. Odată purtată, masca renunță la propria sa importanță, amplificând în schimb trăsăturile unice și personalitatea omului din spatele ei.

Fiecare creație KUBORAUM își are originea ca vis în Berlin și prinde viață prin măiestria artizanală în Italia, asigurându-se astfel că fiecare piesă reprezintă o mărturie a viziunii artistice și a preciziei.

images
images
images

Istoria KUBORAUM

Brandul KUBORAUM a fost fondat în 2012, în capitala Germaniei, pe locul unei foste poște situate la granița dintre Berlinul de Est și cel de Vest. Spațiul inițial a fost gândit ca o galerie de artă și, ulterior, s-a metamorfozat rapid într-un incubator pentru crearea de proiecte inovatoare.

KUBORAUM este prin definiție o marcă născută din spiritul berlinez, mereu în căutarea noului și a avangardei.După numeroase transformări, acest loc include astăzi atât un studio, un showroom, cât și magazinul emblematic KUBORAUM.

De la design la identitatea brandului, de la imagine la comunicare, de la producții foto la producții video, de la instalații la proiecte de design interior, toate acestea sunt dezvoltate aici sub îndrumarea artistului, sculptorului și designerului Livio Graziottin și a directorului brandului, antropologului Sergio Eusebi.

Cu o arhitectură monumentală, robustă și organică, spații infinite, identități fluide, amuzament, conceptul de “Yugen,” ecologia minții, puterea măștilor, stări de iluminare (“Satori”), limbaje infinite și metode șamanice, KUBORAUM transcende limitele designului tradițional. Acest brand aduce în prim-plan o abordare complexă și profundă, creând o experiență care trece dincolo de ochelarii obișnuiți.