Brand story

Brandul se găsește exclusiv în magazinul fizic.

CONTACT

De peste 37 de ani, Rudy Project s-a dedicat tehnologiei și inovațiilor ce oferă soluții unice pentru atât pentru atleți, cât și pentru pasionații de sport în general.

Excelența de necontestat a liniei de produse Rudy Project este rezultatul dorinței și intuiției de a crea permanent idei și de a le implementa într-o formă de management calitativ și activități de dezvoltare. Este o cercetare continuă în materie de materiale, un program riguros de experimentare și testare, și nu în ultimul rând, în interacționarea cu consumatorul final asupra produsului finit.

Rezultatele sunt uimitoare. Combinația de design și profesionalism, mixul de estetică și materiale sunt cheia succesului pentru acest brand italian fondat în 1985 la Torino.

În materie de ochelari, Rudy Project produce o gama largă de rame de soare dar și rame de vedere, cu prescripție. În cazul ochelarului de vedere există posibilitatea de a comanda lentile cu prescripție adaptate la forma ochelarului sport.

images
images
images
images
images
images
images
images
images

“ImpactRX” sunt lentilele realizate printr-un sistem elaborat de calcul ce poate produce combinația perfectă între parametrii de corecție ai ochiului și forma lentilei adaptată la ochelarul sport.

De asemenea, la ramele de vedere se poate adapta sistemul “Flip-up”, sistem ce permite atașarea unei perechi de lentile de protecție împotriva soarelui în diverse nuanțe, perfect pentru sportivii ce practică diverse activități în natură precum ciclism, biathlon, golf, tir sportiv etc.

Este posibilă și optarea pentru sistemul “Clip-on”, ce presupune atașarea unor lentile cu prescripție în spatele lentilei propriu-zise a ochelarului, special pentru cei ce poartă un ochelar de soare sport de la Rudy Project, dar în același timp au nevoie și de un set de lentile cu corecție.

Dintre atleții celebri ce poartă ramele Rudy Project îi putem enumera pe ciclistul belgian Philippe Gilbert, Meredith Kessler și Camilla Pedersen, ambele atlete triathloniste de top, sau motocliclistul Esteve Rabat, participant în cadrul Campionatului Mondial de Motociclism, clasa Moto2.