Brand story

Alain Mikli a dat întotdeauna frâu liber pasiunii sale pentru lumină și se entuziasmează asupra viziunii sale în privința ochelarilor. În toată lumea, Mikli este respectat că fiind cel mai influent designer de ochelari.

Încă din 1978, și-a arătat priceperea ca un fin tehnician, optician, și o minte creativă. Priceperea sa setează un permanent contrast între practic și extravagant, tehnic și stilat, precis și entuziasmant.

images
images
images
images
images
images
images
images
images

Alain Mikli este un brand revitalizat constant de imaginația și stilul său fără limite. Își explorează continuu propriul principiu asupra evoluției ochelarului și în același timp folosește unele dintre cele mai prețioase materiale disponibile. Plasticul folosit este acetat de la faimoasa fabrică Mazzuchelli, în timp ce modelele și culorile folosite sunt exclusive și aparțin doar celebrului designer. Acest material superb oferă culori vibrante, confort și durabilitate. Titanul folosit în producția ramelor este din nou ce cea mai bună și pură calitate, este produs în Japonia, și nici o cheltuială nu este evitată atunci când vine vorba de producerea pieselor ușoare, colorate și rezistente in colecțiile sale.