Brand story

Brandul se găsește exclusiv în magazinul fizic.

CONTACT

Casa de modă “Azzaro” a fost creată după imaginea fondatorului său , Loris Azzaro, un sicilian născut în Tunisia. Acesta a devenit celebru după ce a realizat creații pentru Brigitte Bardot, Sophia Loren sau Ursula Andress. Dintre celebritățile contemporane ce au purtat creațiile sale putem enumera pe January Jones, Penelope Cruz, Anne Hathaway sau Eva Longoria.

Țesături fluide, vibrante și culori clare precum Albastru Mediteraneean, verde sau alb sunt caracteristicile nemuritoare ale casei Azzaro.
Un brand însorit și hedonistic ce emană senzualitate, seducție și elegantă sunt imaginea lăsată moștenire de brandul Azzaro, rezultând din relația dintre ființa umană și libertate, libertarea minții și a trupului ce au marcat anii ’70, un deceniu fără restricții unde moda avangardistă și fotografia celebrau goliciunea.

Mai presus de modă, Azzaro a implementat un stil de viață chic, monden, sinonim cu luxul din ziua de astăzi. Arta trăirii a dat naștere puternicului brand, pe de o parte reprezentat printr-o variație încrezătoare de miresme bărbătești, dar și de piese vestimentare, iar pe de altă parte reprezentat de splendida modă feminină și de miresmele înfloritoare ale acesteia.
Creațiile vestimentare și parfumurile Azzaro au fost urmate de linia de rame de ochelari, care în 2007 a celebrat 30 de ani de la lansarea primei colecții.