Brand story

Brandul se găsește exclusiv în magazinul fizic.

CONTACT

Charriol este un brand global poziționat în segmentul luxului prestige și a cărui expertiză vizează bijuteriile și ceasurile realizate artizanal în Elveția, brandul având extensii în categoriile, ochelarilor, parfumurilor, instrumentelor de scris, articolelor de marochinerie și accesoriilor pentru voiaj – toate produsele fiind manufacturate în Europa.

Produsele Charriol sunt disponibile azi în peste 60 de țări prin intermediul unei rețele de 340 de magazine monobrand (din care 285 Charriol Boutiques sunt numai în China), 500 «corner shop» și 3800 de puncte de vânzare administrate de comercianții cu amănuntul.

images

Compania a fost fondată la Geneva, în 1983, de către Philippe Charriol și constituie o poveste de succes din lumea luxului contemporan. Azi, Charriol se prezintă ca o afacere de familie condusă de Philippe (președintele companiei) și soţia Marie Olga (PR manager) secondați de cei doi descendenți, fiica Coralie Paul (Vice President și Creative Director) și fiul Alexandre (Visual Director).