Brand story

Brandul se găsește exclusiv în magazinul fizic.

CONTACT

Dolce & Gabbana este un brand celebru in toata lumea datorita look-ului sau exceptional dar si a calitatii deosebite.

Fondat in 1985, Dolce & Gabbana este un brand dorit de oamenii din intreaga lume.  Portul ochelarilor de vedere sau de soare Dolce & Gabbana a devenit un stil de viata, o chestiune de gust, un simbol al romantismului. Ramele de ochelari ale brandului au contribuit intotdeauna la lumea modei prin modele de culori remarcabile dar si prin stilul impus de acestea. Acesti doi designeri italieni au muncit din greu sa isi duca numele pe cele mai inalte culmi, devenind astazi unul dintre cele mai apreciate branduri din lumea modei.

Iubit de personalitati reprezentative ale lumii contemporane precum Madonna, Sophia Loren sau familia Beckham, celebra casa de moda italiana lanseaza diverse colectii semnate de unele dintre aceste personajele mai sus mentionate. Astfel Dolce & Gabbana alaturi de Madonna decis sa lanseze o linie de rame de ochelari de soare.
Ochelarii de soare combina gustul si stilul personal al Madonnei, aceasta alegand designurile Dolce & Gabanna deoarece acestia au facut-o sa pare “extrem de atragatoare”.

images

Celebrul duo ne duce intr-o colectie de rame sofisticata, ce exprima noi forme ale elegantei exprimata in cele mai noi colectii. Design-ul lor avansat, dar si confortul sporit al acestora fac ca ramele sa fie lejer de purtat si in acelasi timp sa ofere un look incredibil – fermecatoar, plin de culoare si elegant!
Devenind un o eticheta a brandului, animal print-ul a dat tonul pentru colectia primavara-vara a anului 2014 in materie de rame de vedere si de soare.
Dolce & Gabbana nu o sa fie nici odata un brand banal – an de an geniile creatoare, Domenico Dolce si Stefano Gabbana transforma colectiile sale sezoniere in adevarate legende ale stilului contemporan.