Brand story

Minimalismul sofisticat

Copenhaga, 1986. Arhitectul Henrik Lindberg și tatăl său optometristul Poul-Jørn Lindberg își unesc forțele pentru a îmbina principiile designului danez, confortul și estetica derivată din arhitectură. De patru decenii, LINDBERG testează imposibilul și îl învinge.

Lider mondial în inovația optică, brandul danez LINDBERG a explorat de-a lungul a 4 decenii, conceptul de perspectivă, oferind un design minimalist customizabil, inspirat din filosofia locală hygge. Totul este creat și produs în Danemarca, țara din topul celor mai fericite națiuni ale lumii. De ce sunt danezii fericiți? Își creează viața pe care o doresc. LINDBERG urmează același principiu: tu îți alegi perspectiva.

„Nimeni nu este stăpânul modului în care ceilalți îi văd. Dar poți fi stăpânul a ceea ce vrei să exprimi. Ochii sunt primul lucru pe care îl vedem atunci când întâlnim oameni – primul punct de percepție, iar ochelarii sunt, prin urmare, o parte integrantă a poveștii vizuale pe care o spui despre tine. Lasă-ți ochelarii să fie cadrul ideal pentru un autoportret.”

Declarația

Ochelarii LINDBERG transmit lumii că ați aderat la un alt mod de a gândi și că ați dobândit finețea unui adevărat connoisseur atunci când vine vorba de designul excepțional și materialele de înaltă calitate. Fiecare ramă este o declarație cu privire la estetică, inovație tehnică și măiestria lucrării.

Excelență discretă

„Tot ceea ce facem este imersat în tradiția designului danez a unei eleganțe discrete, clasică, și o simplitate intenționată”. LINDBERG a câștigat până în prezent nu mai puțin de 112 premii internaționale în domeniul designului & inovației.

„Ochelarii LINDBERG sunt ca niciunii. Insistăm pe un amestec unic de atenție a detalii fără compromisuri, tehnologii brevetate și măiestria lucrăturii pentru a crea un impact vizual remarcabil.”

Sigiliu regal

Majestatea Sa Regina Margrethe a II-a a Danemarcei a acordat brandului LINDBERG titlul exclusivist de „Prin numire la Curtea Regală Daneză”. Este o distincție acordată companiilor care au făcut afaceri cu Curtea Regală Daneză de mai mulți ani și sunt un exemplu de bune practici, stabilitate financiară și au o bună reputație.

Sigiliu regal

Arta materialelor

Modelele LINDBERG includ materiale din surse selectate în mod responsabil pentru a rezulta un rafinament atemporal, o rezistență excepțională și un impact vizual distinctiv. Între aceste materiale se numără titanul, acetatul, aurul, platina și diamantele – iar anumite modele LINDBERG sunt lucrate din corn natural de bivol sau lemn.

Titanul LINDBERG

Compania daneză a fost unul dintre primii producători de ochelari din lume, care au obținut piese create integral din titan. Modul în care LINDBERG prelucrează titanul este unic, pentru obținerea unei structuri deosebit de fine. Titanul prelucrat de LINDBERG produce o fascinație aparte în domeniu, fiind un mix de durabilitate mare, densitate redusă și o excelentă rezistență la coroziune.

Titanul LINDBERG este ca niciun altul, reușind prin tehnologia utilizată și design să schimbe optica modernă, în cele mai mici aspecte ale sale. Lindberg a stabilit cu succes un etalon nou în termeni de stil, confort și rezistență. Tot ce nu era absolut necesar a fost înlăturat, inclusiv șuruburile și alte piese ale unei perechi de ochelari.

images
images

36 de nuanțe diferite

Metoda de colorare a titanului LINDBERG este 100% manuală, ceea ce creează mici variații cromatice la fiecare pereche, și, implicit, o unicitate imposibil de replicat. Mai mult, cei care aleg ochelarii Lindberg își pot personaliza perechea, combinând cele 36 nuanțe diferite ale brațelor și ramelor.

Ochelarii LINDBERG sunt disponibili doar în showroom-ul Eye Temple, din Bd. Ion Mihalache nr. 104, București.