Brand story

Brandul se găsește exclusiv în magazinul fizic.

CONTACT

Silhouette a început cu o viziune în 1964 – “ochelarul ca un accesoriu” – și este acum lider mondial pe piața ochelarilor foarte ușori.

Sub acest brand, cel mai ușor ochelar din lume este produs în designuri individuale, conținând cele mai bune materiale și ultimele tehnologii în domeniu.

Cu ajutorul “Titan Minimal Art”, materialul din care sunt produse ramele fără contur, fără șurub și fără balama, această afacere de familie din Austria a revoluționat piața ochelarilor la nivel mondial.

Ramele Silhouette au fost purtate în peste 30 de misiuni în spațiu ale NASA, în tururi în jurul lumii alături de orchestra din Viena, dar și de către nume importante în lumea show-bizului, a afacerilor sau în politică. Printre numele sonore ce au purtat sau poartă ramele Silhouete îi putem menționa pe Patrick Dempsey sau Tom Cruise în filmul “Collateral”

În 1964 a fost lansată prima linie de ochelari Silhouette, iar în 2014 compania aniversează 50 de ani de la lansarea primei colecții.

images
images

Finisaje de top

Suprafețele definesc cum percepem, valorificăm și folosim obiectele din jurul nostru. Suprafețe speciale cu un incomparabil simț de profunzime sunt mărturia atenției pe care Silhouette o acordă look-ului, senzației dar și experienței oferite purtătorului.

Silhouette folosește și își îmbunătățește continuu tehnici de producție precum galvanizarea sau anodizarea. A creat precedente prin împrumutarea tehnicilor avansate de aplicare a straturilor de vopsea din alte domenii, tehnici precum pulverizarea, ce au fost aduse în producția ramelor de ochelari.

Design

Designul, materialul, și nevoile individuale se îmbină armonios în alcătuirea produsului finit, adaptat la nevoile purtătorului. Fiecare ramă Silhouette evidențiază stilul de viață al purtătorului.

Confort

Fie că vorbim de compozitul din polymer de înalta tehnologie, SPX sau titanul pur, fiecare ramă Silhouette este extrem de ușoară și flexibilă, perfectă pentru viață de zi cu zi. Ușor ca o pană; Non-alergic; Extrem de rezistent – Toate acestea sunt caracteristicile reprezentative pentru Silhouette.

Calitate și inovație

Silhouette este caracterizat prin aplicarea titanului și a SPX-ului, proiectate de inginerii săi, făcând acest brand lider incontestabil pe piață ochelarilor construiți din materiale de înaltă tehnologie.